iWatch Serie 2 Reparation

iWatch repair services for broken screens, battery replacements, charging repair, water damage and more. Hver reparation starter med en diagnosticering af fejl og at bruge den rigtige løsning til at reparere.

Kr

Bestil tid til en reparation

PcIT Service Samsung reparations specialister

Velkommen til et kvalitets reparationssted til Samsung i København. Vi har mestret vores Samsung reparations færdigheder siden vi åbnede for 11 år siden, og vi er stolte over at kunne tilbyde dig en fyldestgørende service til de fleste problemer med din Samsung telefon.

Vi reparerer Samsung med ethvert problem som fx smadret skærm eller LCD, problemer med opladerporten, batteri der løber hurtigt tør, ødelagte kameralinser eller når din Smsung mobile slet ikke tænder. Vi reparerer ethvert problem individuelt, vi lægger vægt på kvaliteten af vores service.

Til Samsung skærmreparationer, tilbyder 2 typer kvalitet: 1.Vi bruger kun samsung originale service pakker

Vi sigter altid efter at reparere din smartphone mens du venter. Hver reparation starter med en diagnosticering for at sikre at de forslåede løsninger vil hjælpe. Vi lover at reparere din enhed hurtigst muligt. Højeste kvalitetsreparation garanteret.

Har du spørgsmål ?