PcIT Service specialiserer sig i ekspres reparation af mobiler, tabletter og pc’er.

PcIT Service, som er grundlagt i 2011 af den pakistanske iværksætter Umer Riaz, er et højteknologisk brand, der specialiserer sig i ekspres reparation af mobiler, tabletter og pc’er.
Koncepted udsprang af et klart behov på markedet for en pålidelig og specialiseret løsning for kunden.
Mens han gik på universitetet kom Umer Riaz mange gange ud for tab af data på harddisken og problemer med computer hardware og software, så han satte sig for at starte sin egen virksomhed med reparations af elektroniske enhed, hvilket viste ham at markedet i betydelig grad var underforsynet og fragmenteret på trods af, at mobiler og andre personlige enheder i højere og højere grad blev uundværlige i vores daglige tilværelse. Motiveret af dette voksende markedsbehov for en identificerbar og pålidelig løsning, udviklede Umer PcIT Service brandet og startede sin første forretning i 2011 på Frederiksberg.
PcIT Service er siden vokset og åbnede endnu en forretning i 2015 på Verster Farimagsgade 6,
Hos PcIT Service forstår vi godt, at du har brug for en professionel og praktisk løsninger, når du kommer ud for et uheld med dine personlige, så du kan komme op og køre igen så hurtigt som muligt og med mindst muligt bøvl.
Det er vores løfte til vores kunder. Du kan være forvisset om, at dine personlige data til enhver tid vil være sikre, og at reparationen vil blive udført til den højeste standard af vores højt uddannede og akkrediterede PcIT Service teknikere.
Vores 12-måneders garanti giver dig fred i sindet vel vidende, at vi vil holde dette løfte. Vi søger til stadighed at finde måder, hvorpå vi kan forbedre vores kundeservice i vores bestræbelse på at etablere os som førende på market for reparation af teknologi i hovedstadsområdet. Med over 41.000 tilfredse kunder til dato, bliver vores service kun bedre og bedre.
Vi sætter en ære i at foretage reparationer mens du venter, af vores 12-måneders garanti, og af, at vi garanterer sikkerheden af dine private data.  Vi specialiserer os i reparation af iPhones, iPads, iPods, Mac, Samsung, HTC, Sony, Huawei, LG, Google, Nokia, Dell og mange andre mærker. Ring til os på 32520786 eller send en mail til info@pcitservice.dk for at få den bedst mulige service.