Watch Reparation

Har du ved et uheld beskadiget dit Watch, så kom til vores værksteder og lad vores teknikere kontrollere din enhed.

Tell us what device you have

In order to determine which repair solution is bestfor you.
tell us about your device

Tell Us What's Broken

In order to determine which repair solution is bestfor you.
tell us about your device

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

Har brug for reparation af Apple Watch-skærm

Er du i tvivl om du skal få repareret dit Apple-ur eller købe et nyt? Hvis ja, så fortsæt med at læse dette indlæg. I dette indlæg vil vi diskutere, hvad du skal gøre, når du får dit Apple-ur ødelagt eller dysfunktionelt. Så lad os komme i gang…

Apple Smart Watch

Apple Watch er en serie af intelligente armbåndsure fremstillet af Apple Inc. Det har grænseflader med iOS og andre Apple-varer og -tjenester og har fitnessovervågning, sundhedsfokuseret funktionalitet og trådløs forbindelse. Apple Watch, som debuterede i april 2015, blev hurtigt den mest populære bærbare enhed. Forskning viser, at i december 2020 brugte mere end 100 millioner personer et Apple Watch. Apple introducerer nye generationer af Apple Watch med opgraderede interne komponenter hver september, med nogle få undtagelser. Hver ny generation er udpeget som en ‘Serie’ af Apple. Hver serie blev oprindeligt tilbudt i adskillige varianter, der var kendetegnet ved urkassens materiale, farve og størrelse. Apple Watch kører typisk i kombination med brugerens iPhone til aktiviteter såsom tilpasning af uret og synkronisering af data med iPhone-applikationer, selvom det kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk uafhængigt for dataafhængige funktioner såsom grundlæggende kommunikation og lydstreaming. LTE-aktiverede enheder kan oprette forbindelse til et mobilnetværk for at ringe, sende beskeder og forbrug af mobilappdata, hvilket eliminerer behovet for en iPhone betydeligt efter den første opsætning.

Problemer, du kan støde på med dit Apple Watch

Knust eller revnet skærm

Apple Watch har et smukt display, men det er udsat for fysisk skade, fordi det ikke er sikret af et etui som andre elektroniske enheder, såsom en iPhone eller iPad. Dette efterlader den åben for elementerne og gør den mere tilbøjelig til at lide skade.

Selvom iPhone ikke er i nærheden af ​​uret, skal den være tændt og forbundet til et mobilnetværk, for at uret kan foretage et opkald. Den ældste iPhone-model er kompatibel med et specifikt Apple Watch, afhængigt af den tilgængelige systemsoftwareversion på hver enhed.

Opladningsproblem

Opladningsstikket er et andet problem, som du kan opleve med dit Apple-ur. Selvom dit Apple Watch er placeret korrekt på den magnetiske oplader, er det muligt, at du vil opdage, at det ikke er i stand til at oplade, selvom det har været placeret der.