Software Opgraderinger

PCIT service kan også opgradere din software for dig. Mange programmer og applikationer møder konflikter, når andre programmer er opdateret og de ikke er. Sikkerhed kan også være et problem, hvis du ikke holder din software opdateret. PCIT service vil køre diagnostiske test på computeren for at sikre, at alle dine programmer er samlet og ajour. Det øger ydeevnen, og lader dig også surfe på nettet mere sikkert.

Vi er her, når du har brug for os

PCIT service forstår, hvor vigtig en arbejdsgruppe computer er for dit daglige liv. Du stoler på dine computere, og når de ikke arbejder ordentligt, vi vil have dig til at stole på os. Vi er bekvemt beliggende nær Københavns Hovedbanegård og også i nærheden af Copenhagen Business School på Frederiksberg. Hvis du er på farten, vil du elske vores gratis, offstreet parkering, der gør det at komme ind og ud til en leg (2 timer gratis parkering på Frederiksberg lige foran butikken).

PCIT Service er åbent seks dage om ugen til din bekvemmelighed. Vi håndterer nødopkald syv dage om ugen. Vi ved, at når computeren ikke fungerer, har du brug for svar hurtigt. Vores teknikere arbejder hurtigt, men vi altid sørge for at give dig en fuld forklaring på problemet, før du fortsætter. Vi forklare alle dine muligheder, så du kan træffe en informeret beslutning, der holder sig inden for dit budget.

Kontakt PCIT service først når computeren går ned. Du vil blive glad for at du gjorde det.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

More Posts

PS4 HDMI Port Reparation

Hvis du har problemer med din PS4-konsols HDMI-port, kan PCIT Service hjælpe dig med at få den repareret til en overkommelig pris. Her er nogle

KONTAKT OS