PCIT.DK

Computer problemer kan være vanskelige at diagnosticere på egen hånd. Nutidens computere er komplekse økosystemer af hardware, software, applikationer, periferiudstyr, og netværk. For at computeren kan fungere korrekt, skal alt tilsluttet sættes op og arbejde sammen.

Det er derfor, du vil elske PCIT service, når du har brug for en computer reparation. Vores teknikere forstår både hardware og software. Plus, de er bekendte med alle de store programmer og eksterne enheder, der gør din computer så nyttigt. Hvis dit problem er forårsaget af svigtende hardware, vil vi forklare problemet til dig i let forståeligt sprog, så du kan træffe en velinformeret beslutning om reparation eller udskiftning. Hvis problemet kommer til malware infektioner, vil vi identificere de ulovlige programmer og fjerne dem.

Mange af nutidens applikationer har problemer med uforenelighed. Separate programmer fungerer fint, men de forstyrrer andre programmer, som du har brug for at arbejde eller til daglig computerbrug. Vores diagnostiske værktøjer identificere uforenelige processer, så vi kan fjerne eller omkonfigurere dem. Mange af vores kunder har sparet flere hundrede kroner, når en simpel rettelse reddede dem fra at kassere deres computer og starte forfra.

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

More Posts

PS4 HDMI Port Reparation

Hvis du har problemer med din PS4-konsols HDMI-port, kan PCIT Service hjælpe dig med at få den repareret til en overkommelig pris. Her er nogle

KONTAKT OS