Computer Reparation

Når du har brug hurtig computer reparation, kom til PCIT service. Vores venlige team er klar til at give dig den bedste service i København og Frederiksberg. vores computer teknikere er uddannet og har erfaring med fejlfinding og reparation både Windows og Apple computere. Vi har tjent mere end 10000 kunder med computer reparationer i hele Københavns området. Denne erfaring gør os til det perfekte valg til at arbejde med ældre computere, der har brug opgraderinger eller reparationer. Det betyder, at vi kan klare alle mærker eller modeller af computer du har.

Computer Repair Services

PC nedbrud eller frysning

Ofte, når din computer crasher eller fryser, kan årsagen være en hardwarekonflikt, korrupt software eller defekte drivere. Du kan meget vel have et virusproblem, hvis du oplever irriterende pop-ups, når du surfer på internettet, eller hvis dine programmer bare ikke opfører sig på samme måde som før.

Virus eller spyware

Et af de mest irriterende problemer med computere er virusangreb. Vi kan installere kompatibel antivirussoftware og beskyttende firewalls og forsøge at reparere eventuel skade, din computer måtte have pådraget sig fra virus eller spyware. Vi kan få din bærbar eller pc op at køre inden for en time i de fleste tilfælde.”

Adgangskodegendannelse

Adgangskodegendannelse kan normalt udføres på din adresse. Hvis du har glemt din adgangskode eller dine Windows-loginoplysninger, kan vi få dig op at køre på ingen tid.

Installation af ny pc

PCIT Service tilbyder en personlig service, hvor vi besøger dig hjemme eller på din virksomhed for at opsætte nyt udstyr efter dine behov. Vi er i stand til at overføre filer fra din gamle computer, opsætte din e-mail og alt andet, du måtte have brug for. Vi sørger for, at din nye pc har fuld antivirusbeskyttelse og sikker online backup også.”

Internetproblemer

PCIT Service kan undersøge internet- og e-mailproblemer, opsætte internetforbindelser, routere og WiFi. Hvor det

Gendannelse af tabte data

Vi kan forsøge at gendanne tabte eller korrupte data. Vi tilbyder rådgivning om backup-systemer for at