Reparation af brudt frontglas, skærmproblemer, opladningsproblem, batteriproblemer,
kameraproblemer, vandskadede og softwareproblemer og alle andre.

Tell us what device you have

In order to determine which repair solution is bestfor you.
tell us about your device

Tell Us What's Broken

In order to determine which repair solution is bestfor you.
tell us about your device

Bestil tid til en reparation

Du kan bestille tid til din reparation herunder, så du er helt sikker på at vi har tid når du kommer.

PcIT Service er iPhone reparations specialister

Velkommen til et kvalitets reparationssted til iPhone i København. Vi har mestret vores iPhone reparationsfærdigheder siden vi åbnede for 5 år siden, og vi er stolte over at kunne tilbyde dig en fyldestgørende service til de fleste problemer med din iPhone.

Vi reparerer iPhones med ethvert problem som fx smadret skærm eller LCD, problemer med opladerporten, batteri der løber hurtigt tør, ødelagte kameralinser eller når din iPhone slet ikke tænder. Vi reparerer ethvert problem individuelt, vi lægger vægt på kvaliteten af vores service.

Til iPhone skærmreparationer, tilbyder 2 typer kvalitet: 1. Den almindelige kvalitet er en tredjeparts skærm af høj kvalitet. 2. Den anden er den originale skærm med LCD. Begge giver samme funktionalitet men den originale giver bedre farver og højere lysstyrke (samme som original). Du betaler omkring 150-300,- kr. mere.

Vi sigter altid efter at reparere din iPhone mens du venter. Hver reparation starter med en diagnosticering for at sikre at de forslåede løsninger vil hjælpe. Vi lover at reparere din enhed hurtigst muligt. Højeste kvalitetsreparation garanteret.

Har du spørgsmål ?