Om os!

phoneupdate-iphone og ipad reparationer

iPhone og iPad reparationer i eget værksted og butik i Charlottenlund.

Phoneupdate udfører mobil og tablet reparationer til gode priser og med hurtig levering.

Phoneupdate har butik i den hyggelige gade Jægersborg Alle i Charlottenlund. At åbne eget smartphone reparationsværksted, der leverer kvalitet service til lokale kunder, havde længe været øverst på ønskelisten og med åbningen af egen butik og værksted i 2013 blev dette en realitet. Butikkens ejer hedder Falah Al-Waeli, som har specialiseret sig indenfor reparation af Apples produkter og diverse smartphones mærker og har arbejdet som mobil og tablet reparatør i over 10 år.

 

Hvorfor skal du vælge os?

  • Vi laver reparationer fra dag til dag – time for time
  • Vi giver dig 6 måneders reparationsgaranti
  • Vi bruger kun kvalitetsreservedele
  • Ved reparationer får du et gratis skærmbeskyttelse eller cover med

Hurtige leveringstider på mobil reparationer

Din smartphone eller tablet er uundværlig derfor bestræber Phoneupdate sig på at reparerer din smartphone indenfor for en time og din tablet indenfor 24 timer. Dog kan det tage længere tid alt efter, hvad din mobil eller tablet fejler.

Når du indleverer din smartphone eller tablet hos os får du en kvittering på, at Phoneupdate har modtaget din enhed og et tidspunkt for, hvornår du kan afhente din smartphone eller tablet igen.

 

Mobil og tablet reparationer med Phoneupdate

Kun godkendte reservedele bliver brugt når din mobil er til reparation hos phoneupdate.

Kvalitetsreservedele

Phoneupdate leverer kvalitetstilbehør indenfor smartphone og tablet produkter. Der forhandles udelukkende med 2 forskellige kvalitetsreservedele. Disse 2 er, de originale mærkevare og et kopi produkt ved navn Grade AA som er et godkendt mærke. Derfor kan vi garantere dig, at værkstedet udføre kvalitetsreparationer med de bedste reservedele.

Udskiftning af kamera, batteri eller skærm på din mobil med Phoneupdate

Du får en 6 måneders garanti med efter vi har repareret din mobil eller tablet.

Garanti

Når vi udfører en reparation på din mobil eller tablet giver vi dig en reparationsgaranti på 6 måneder med i købet. Det gør vi fordi vores service er i top og fordi der altid kan opstå fejl med elektronik, selvom du lige har fået din enhed repareret. Det garanterer at du får en god service med os.

iPhone modeller og deres tekniske specifikationer?

Hvilke tekniske specifikationer har min iPhone eller iPad model og hvilke modeller finders der på markedet? Hvornår er et Apple styresystem ikke kompatibelt med en ældre iPhone eller iPad model?
Find ud af mere om din iPhone eller iPad model. du en teknisk specifikationsoversigt over alle Apples smartphones.

Få dig en ekspres erhvervsordning

Phoneupdate tilbyder dig en ekspres reparations erhvervsordning som sikre at dine medarbejdere får en hurtig service når uheldet er ude. Læs mere om ordningen her.